Vedska numerologija

Otkrijte tajnu jezika brojeva i dublje razumijte svoj životni put kroz vedsku numerologiju. Vaši brojevi nose ključeve prema boljem razumijevanju sebe. Dopustite vedskoj numerologiji da vam otkrije skrivene dimenzije vaše sudbine.

Nakon numerološke analize i utvrđivanja numerološkog stanja osobe, ako je potrebno može se uraditi usklađivanje osobnih podataka sa numerološkim kodom putem korekcije i/ili promjene imena i/ili prezimena.

Osobna numerološka karta analizira simboliku brojeva. Svaki broj predstavlja određeno područje ljudske svijesti.

Tumačenja su bazirana na Vedskoj numerologiji, nadopunjena tradicionalnim metodama Kaldejske i Pitagorejske numerologije.

Npr. moje originalno ime bilo je Connie sa nesretnim brojem 26, koje sam promijenila u Conny u sretni broj 21. Prezimenu Đeneš sa nesretnim brojem 22 dodala sam majčino djevojačko prezime Petö (koje nosi sretan broj 24) koje je prezime promijenilo u sretan broj 46. Nakon čega mi se život promijenio na puno bolje.

Mnogo je takvih primjera, poznajem mnogo ljudi koji su promijenili svoj numerološki kod i život im se značajno promijenio na bolje.

Numerologija u kombinaciji sa Jyotishem može vam poslužiti i za odabir imena i prezimena novorođenog djeteta. Putem Jyotisha se odabire najpovoljniji slog u skladu sa natalnom kartom, dok numerološki vam mogu izračunati/provjeriti numerološki kod za potencijalna imena koja želite dati djetetu.

U tom kontekstu, numerologija može poslužiti i za odabir imena poduzeća, naziva knjige, proizvoda, emisije ili bilo čega drugoga.

Također, za izračun numerološkog koda adrese stanovanja i kućnog broja pri odabira stana, kuće ili poslovnog prostora koji želite unajmiti ili zakupiti. Uz numerološki kod u kontekstu stanovanja možete dobiti i osnovne Vastu savjete koji će Vam pomoći pri odabiru mjesta stanovanja ili poslovanja.

Izračun numerološkog koda radi se isključivo pismeno. Potrebno je dostaviti sljedeće podatke:

 • Ime i prezime

 • Potencijalna (željena) imena i prezimena (do 5 maksimalno)

Ako se radi o odabiru imena za dijete onda potrebno navesti datum, vrijeme i mjesto rođenja te spol

Ako se radi o provjeri adrese za stanovanje ili poslovanje, možete navesti jednu ili nekoliko (do 5 maksimalno) adresa sa kućnim brojem te usmjerenje ulaznih vrata kuće ili zgrade u odnosu na strane svijeta.

Ako se radi o odabiru imena za firmu, projekt, proizvod ili bilo što drugo, navedite do 5 potencijalnih imena.

Numerologija

Vedski numeroskop

Mijenjanje numerološkog koda

Numeroskop ili osobna numerološka karta analizira sljedeće čimbenike:

 • Sudbinski broj (karmičke lekcije na temelju dana, mjeseca i godine rođenja)

 • Duhovni broj (pokazuje način na koji osoba sama gleda na sebe te njezine karakteristike; izračunava se iz dana rođenja)

 • Osobni broj (analiza osobnosti i unutarnjih sposobnosti na temelju zbroja najistaknutijih sposobnosti u prethodnih 12 života; izračunava se iz imena i prezimena)

 • Broj osobne godine (dan, mjesec rođenja + broj univerzalne godine – analiza godine koju želite)

Za izradu numerološke karte potrebno je dostaviti ove podatke na email potvrde. Tumačenje će vam biti poslano putem e-maila, a očekujte da će trebati 7 radnih dana da primite svoje tumačenje.

 • Puno ime i prezime (trenutno – promijenjeno brakom, ili iz drugih razloga)

 • Puno ime i prezime koje ste dobili po rođenju

 • Datum rođenja

 • Vrijeme rođenja

 • Mjesto i država rođenja

 • Mjesto i država prebivanja

Numerologija je složenica od latinske riječi numerus što znači broj i grčke riječi logos, što znači govor, riječ, pojam, misao te bi pojam numerologija mogli definirati kao znanost o brojevima. Povijest ju veže uz razvoj matematike, astrologije, astronomije, alkemije i kemije. U današnje vrijeme smatra se dijelom okultne znanosti.

Iako se ocem moderne numerologije smatra se Pitagora, ona svoje korijene vuče iz antičkih civilizacija Hindusa, Egipćana, Kaldejaca i Židova.

Drevni numerolozi vjerovali su da svaki numerički kodovi sadrže sve informacije o životu svakog pojedinca kao i čovječanstva u cjelini te da osoba s darom razumijevanja numeričkih vibracija i energije u stanju otkriti sve tajne i budućnost svemira.

U skorije vrijeme (19. stoljeće) ruski doktor matematike Ivan Panin, otkrio je numeričke matrice koje se nalaze u Bibliji, odnosno biblijsku numerologiju. Posvetio je cijeli život istraživanju matematičke strukture Biblije.

Osim u ezoteriji i znanosti, numerologija se danas koristi i za diskusiju kod praktikanata Elliott valnog principa analize burze.

U kontekstu rasta i razvoja, numerologija se koristi za izračunavanje sudbinskog broja, duhovnog broja, osobnog broja, broja osobne godine, ali i za odabir ili promjenu imena i/ili prezimena, adresu stanovanja, kućnog broja i dr.

U svojim tumačenjima oslanjam se na Vedsku numerologiju, nadopunjena tradicionalnim metodama Kaldejske i Pitagorejske numerologije te znanjima Jyotisha i Ayurvede. Za izračun slova koristim metodu kaldejske numerologije, dok za tumačenje arhetipskih brojeva koristim znanje Veda i Jyotisha.