Jyotish - Vedska astrologija

Naša sudbina nije determinirana, već ju cijelo vrijeme stvaramo iznova i iznova!

Jyotish osvjetljava put do duše!

Cilj Jyotisha nije predviđanje budućnosti, već proučavanje karmičkih uvjeta s kojima se svaki pojedinac rodio te osvjetljavanje njezinog/njegovog života i puta do mokše, jer naša sudbina nije determinirana, već ju cijelo vrijeme stvaramo iznova i iznova. Kada bi sudbina bila zapisana ne bi imalo smisla znati što će se dogoditi, niti bismo imali slobodnu volju.

Jyotish vuče svoje korijenje iz davnih vremena, koja su postojala još i mnogo prije Veda, iako, izvor Jyotish znanja dolazi od Stvoritelja, od božanskog.

Riječ Jyotish je sastavljena od dvije sanskrtske riječi: Jyoti = Svjetlo i Išvara = Stvoritelj, tako da se može prevoditi kao Stvoritelj Svjetla ili „Onaj koji nam osvjetljava put“.

Sam naziv oslikava istinsko značenje Jyotisha – osvjetljava nam put do prosvjetljenja – put do naše duše.

Mudrost Jyotisha koristili su i indijski mudraci/vidioci (Rišiji), koji su prije 6.000 godina proučavali način na koji je čovjekov život povezan s prirodnim ritmovima i kretanjima nebeskih tijela.

Jyotish nam služi poput karte za:

 • otkrivanje i bolje razumijevanje našeg psihološkog profila

 • otkrivanje našeg karaktera i unutarnjih konflikata

 • otkrivanje svojih fizičkih, mentalnih, emocionalnih i duhovnih sklonosti i potencijala

 • otkrivanje karme koju smo stvorili u ovom životu i karme koju nosimo iz prošlih života te otkrivanje načina na koji se ona manifestira

 • otkrivanje našeg istinskog životnog cilja, koji je u skladu s našom dharmom

 • otkrivanje koji je duhovni put najbolji za naš optimalan rast i evoluciju

 • otkrivanje kompatibilnosti među partnerima (ljubavnim, poslovnim, prijateljskim i sl.)

 • otkrivanje preventivnih mjera koje su najbolje za naš duhovni rast i evoluciju

Uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost!

Natalna karta - Kundali ili "horoskop"

Možete dobiti pismenu ili usmenu konzultaciju. Usmena konzultacija traje 60 minuta. Provodi se usmeno – osobno ili putem Skypa, prema prethodnom dogovoru, ili pismeno.

Izrada natalne karte ili “horoskopa” i njezino proučavanje traje do tjedan dana.

Savjetovanje možete dobiti samo za sebe, nikada za drugu osobu, a kod usporedne analize morate imati dozvolu druge osobe.

Roditelji mogu dobiti savjetovanje za svoje dijete samo do djetetove 14-e godine života, nakon toga moraju imati dozvolu djeteta.

Na savjetovanju dobivate svoju osobnu analizu, savjete i odgovore na sva Vaša pitanja.

Molim vas da ove informacije dostavite odgovarajući na e-mail potvrde vaše narudžbe. Tumačenje će vam biti poslano putem e-maila, a očekujte da će vam trebati 7 radnih dana da primite svoje tumačenje s tri karte.

 • Ime i prezime

 • Datum, vrijeme i mjesto rođenja

 • Mjesto stanovanja

 • Broj mobitela

Navedite ono što Vas najviše zanima kao predmet razmatranja (do 3 pitanja)

Cilj Jyotisha nije predviđanje budućnosti, već proučavanje karmičkih uvjeta. Jyotish nam osvjetljava put i služi kao putokaz gdje u kojem trenutku trebamo ići, što raditi, što je za naše najuzvišenije dobro u datom trenutku.

On je naša karta koja služi za ispravnu životnu orijentaciju. Cilj Jyotisha nije predviđanje budućnosti, već proučavanje karmičkih uvjeta s kojima se svaki pojedinac rodio te osvjetljavanje njegovog života, jer naša sudbina nije determinirana, već ju cijelo vrijeme stvaramo iznova i iznova.