Anđeoska astrologija

Anđeoski horoskop

Svaka osoba rađa se sa svojim duhovnim vodičima i čuvarima. Koji su vaši anđeli čuvari i vodiči možete saznati iz natalne karte.

Iz anđeoskog horoskopa dobit ćete analizu za svojih 10 anđela i njihove poruke.

 • Anđeo duše

 • Anđeo duhovni vodič

 • Anđeo čuvar

 • Anđeo Višeg Ja

 • Anđeo oslobođenja

 • Anđeo transformacije

 • Anđeo prijelaza (smrti)

 • Anđeo životne svrhe

 • Anđeo sudbine

 • Anđeo rođenja

Računanje anđeoske natalne karte radim prema fiksnom zodijaku, a pri tumačenjima uzimam u obzir 9 „Jyotish“ planeta te nakšatre – Mjesečeve kuće. Svaka nakšatra povezana je s određenim arkanđelom.

Za izradu anđeoske natalne karte potrebno je dostaviti podatke:

 • Ime i prezime

 • Datum rođenja

 • Vrijeme rođenja

 • Mjesto rođenja

Molim vas da ove informacije dostavite odgovarajući na e-mail potvrde vaše narudžbe. Tumačenje će vam biti poslano putem e-maila, a očekujte da će vam trebati 7 radnih dana da primite svoje tumačenje.

Saznajte kako anđeoska astrologija otkriva vaše duhovno poslanje i unutarnju svrhu, upućujući vas prema ispunjenijem životu.

Pomoću anđeoske astrologije otvorite vrata duhovnog razvoja i istražite kako anđeoski vodiči utječu na vašu sudbinu i životne putanje.

Otkrijte tajne vašeg anđeoskog horoskopa i upustite se u putovanje duše, otkrivajući vaše skrivene potencijale i povezanost s nadnaravnim svijetom.

Anđeli dolaze do nas putem nakšatri ili fiksnih zvijezda koje predstavljaju

vezu između astralnog i eteričnog univerzuma.

Duhovna učenja uvijek obuhvaćaju elemente koji nadmašuju granice racionalnog razumijevanja. Premda se mitološki likovi često tumače kao metafore, važno je znati da oni postoje u drugim dimenzijama stvarnosti, potkrijepljenima znanstvenim spoznajama.

Polubogovi, anđeli, vile i druga duhovna bića prisutna u svim velikim religijskim učenjima čine neizostavan dio naše 'unutarnje' stvarnosti. Primjerice, naš um predstavlja suptilan element i može biti prisutan bilo gdje, bilo kada, na način koji najbolje odgovara. Tijela duhovnih bića sastavljena su od suptilnih elemenata, slično kao što su i naš um, inteligencija, intuicija i doživljajni sustav, te ti elementi imaju stvaran utjecaj na naše živote putem energija koje na nas djeluju.

Kvantna fizika nudi znanstveno objašnjenje postojanja duhovnih bića i njihovog utjecaja na nas.

Putem raznih oblika molitvi, rituala, kristala, dragog kamenja, yagyeja i ostalih praksi, postižemo harmoniju s njihovom energijom, primamo njihov blagoslov i zaštitu.

Anđeli su čista svjetlosna bića koja zrače bezuvjetnom ljubavlju, najpoznatija kao posrednici između čovjeka i Boga.

Mnogi ih opisuju kao bespolna bića, jer unutar sebe kombiniraju muške i ženske energije. Stoga je njihov simbol hermafrodit (u ljudskoj formi) s krilima, koji označavaju nebeske sfere.

Unutar svijeta anđela također postoje podjele između muških i ženskih anđela.

Na grčkom jeziku, riječ 'aggelos' označava 'vjesnike' ili 'glasnike'. U Bibliji se opisuju kao bića koja prenose Božje poruke i ostvaruju Njegovu volju. Često se javljaju ljudima putem snova.

Oni nisu inkarnirani na Zemlji, no oni inspiriraju i vode duhovno razvijene duše, koje djeluju kao 'zemaljski anđeli'.

Anđeli nas neprestano čuvaju s bezgraničnom ljubavlju i brigom, uvijek nam na raspolaganju. Pružaju emocionalnu podršku, usmjeravaju nas i prate nas na našem duhovnom putovanju. Komuniciraju s nama na različite načine, no najčešće nam se obraćaju putem snova.

Postoji sedam čakri i sedam stanja svijesti, a svakom od njih odgovara određeni anđeo. Također, svakoj nakšatri odgovara specifičan anđeo.

Podijelimo li Zodijak od 360° na 5 jednakih stupnjeva svijesti, svaki sektor obuhvati 72° ili 72 anđela u obliku svjetlosnih valova. Svaki anđeo među njima ima svoje ime i svoju planetarnu prirodu.

Anđeli dolaze k nama putem nakšatri ili fiksnih zvijezda koje predstavljaju vezu između astralnog i eteričnog svemira.