Ljubavna astrologija

Želite li saznati je li vaša ljubav suđena zvijezdama? Ljubavna astrologija razotkriva tajne kompatibilnosti među partnerima, stvarajući put prema strastvenim i dubokim vezama. Uplovite u svijet astrološke harmonije i osjetite kako zvijezde oblikuju vašu ljubavnu sudbinu.

Prvi korak je da pošaljete točne podatke za sebe i partnera (TOČNO vrijeme rođenja mora biti navedeno, ako ga ne znate pogledajte u rodni list). Važno je za napomenuti da se analiza može uraditi samo ako oba partnera to žele – nikada se ne radi analiza potajno za nekoga. Nakon toga Conny pravi pismenu analizu koju Vam dostavlja mailom ili uživo.

Za izradu ljubavne kompatibilnosti potrebno je dostaviti dolje navedene podatke u mailu potvrde. Tumačenje će vam biti poslano putem e-maila, a očekujte da će vam trebati 7 radnih dana da primite svoje tumačenje.

ZA OBJE OSOBE:

  • Ime i prezime

  • Datum, vrijeme i mjesto rođenja

  • Mjesto stanovanja

  • Broj mobitela

  • Navedite ono što Vas najviše zanima kao predmet razmatranja.

Ulazimo u ljubavne odnose iz različitih pobuda, bilo da nas privlače fizički ili emocionalno, ili nas povezuju unutarnji karmički i duhovni razlozi. No, bez obzira na razloge, najvažnija stvar u našem životu je duhovni rast i razvoj svijesti. Naši ljubavni odnosi bi trebali biti podrška tom rastu, no često se dogodi suprotno.

Kao zapadnjaci, naša kultura i vrijednosti razlikuju se od tradicionalnih hinduističkih pogleda koje prati vedska astrologija. Hinduistički način vidi brak kao cjeloživotni savez s ciljem imanja djece, gdje su pravila braka stroga i brakovi unaprijed dogovoreni. U našem zapadnom svijetu, natalne karte se ne koriste za sklapanje brakova, već za rješavanje problema u odnosima.

S obzirom na lakši pristup razvodu i različite vrijednosti u vezi seksualnosti, fokus na kompatibilnost u ljubavnom odnosu u zapadnom društvu postavljen je na drugačije temelje.

U današnjem svijetu rijetko je da budemo u ljubavnom odnosu s jednom osobom tijekom cijelog života. Često održavamo više odnosa na različitim razinama, uključujući i poliamorne odnose s više partnera. Također, mnogi ljudi stupaju u brak više puta s različitim partnerima.

Kad je riječ o kompatibilnosti u ljubavi, važno je razumjeti da nije dovoljno ocijeniti je li nekoj osobi privlačna ili se osjećamo emocionalno povezanima s njom. Pitanja kao što su karijera, djeca, religija, duhovnost i svakodnevni životni obrasci igraju ključnu ulogu.

Ljubavni odnos je osobna stvar i ne može se mjeriti prema univerzalnim pravilima. Svaka osoba ima svoje jedinstvene životne ciljeve i vrijednosti, pa je važno da ne namećemo društvene, kulturne ili religijske standarde jednom odnosu.

Brak ili partnerstvo ima duboku psihičku dimenziju i stoga je važno da dajemo svoj maksimum kako bismo ga održali. No, isto tako, trebali bismo biti spremni prekinuti ga ako postane prepreka na putu našeg duhovnog rasta i razvoja.

Ljubavna kompatibilnost i duhovni rast

Cijena: 100€ Naruči OVDJE